Valparna föddes 24 februari.  Inga valpar säljer till sällskap. Säljes endast till aktiva hem med en tydlig bild av sitt hundägande med inriktning mot någon hundsportgren.

Eventuellt sökes fodervärd. 

Viltvårdarns Åkey

"Tubbe"


Bergqvistens Bubbles In My Prosecco

"Hjortron"


Jag förväntar mig att valpar ur denna kombination kommer att bli miljö och socialt starka med mycket "will to please" med en stor portion vänlighet samt en hög arbetsmoral. Då båda föräldrar verkligen står upp för det. Bra balanserade vad gäller vardag och jobb. Vackra exteriört med bra pälskvalité. Starka nosar för spårarbete och med en smidighet i sin kropp vad gäller att kunna röra sig i jobb.  

Tubbe...


Miljöstark och socialt stabil med en stor portion "will to please" . Går bra på linje och är en stark markör. Kan ligga avslappnad i soffan likaväl som fullt ös när det gäller jobb. Tubbe har en bra näsa för nosework. Otroligt lättlärd och snäll. 

Flera av Tubbes kullsyskon har visat sig bra på resultatlistan vad gäller prov/tävlingar och hälsa. 


Jaktmeriterad med 1:a pris på b-prov i ekl

Hd A Ed UA

Ögon UA

PRA-prcd FRI

Stargardt Clear

SD2 Clear

CNM Hereditärt Fri

EIC Clear


SE17181/2015

Rasdata


Hjortron...


Energisk med stor jaktlust och mycket "will to please". 

Önskar hon var lite starkare i passiviteten. En mjuk tjej men ändå med intrigitet. Hon vill gärna göra rätt och vara sin förare till lags. Hög arbetsmoral! Hon är väldigt allsidig och tycker det mesta är roligt att träna. Naturbegåvning i dragselen, fort ska det gå. Miljöstark!


Läs gärna mera om Hjortron under hennes egna flik.